Проблемът с бежанците в Европа потъпква демократичните принципи, защото немалко

...
Проблемът с бежанците в Европа потъпква демократичните принципи, защото немалко
Коментари Харесай

Орбан: Въпросът с миграцията потъпква демократичните принципи

Проблемът с бежанците в Европа потъпква демократичните правила, тъй като значително политици отхвърлят да чуят гласа на народа си. Това мнение бе изразено в петък от премиера на Унгария Виктор Орбан, който взе присъединяване в обичайна зимна среща на партията на Германския християнски обществен съюз (ХСС), състояла се в някогашния Сионски манастир в Бавария, предава БГНЕС.

" Изразих мнение, че въпросът за миграцията към този момент е проблем, засягащ демокрацията. Европейците имат ясно предпочитание, можем да кажем, че волята на хората е една - те не желаят да живеят в непрекъснат боязън от тероризъм, желаят сигурност, желаят да защитят границите си ", посочи Орбан. Европейските политици в доста страни " не направиха това, което пожелаха техните хора ", продължи той и добави, че е належащо да се вземе решение по отношение на това " несъгласие ".

Министър-председателят изрази вяра, че " 2018 ще бъде годината на възобновяване на волята на народа в Европа " и че ще бъдат признати решения по въпроса за миграцията, които ще бъдат в сходство с желанието на хората. От своя страна ръководителят на ХСС Хорс Зеехофер разгласи основаването на самодейност за усилване на съдействието сред страните от Централна Европа. " Това ще включва Унгария. Аз персонално ще разпространявам тази самодейност ", увери той. Миграционната политика, и по-конкретно стягането й, е една от главните спънки по пътя към основаването на коалиция сред консерваторите и социалдемократите на Германия. Предварителните съвещания са планувани за 7 януари.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР