Проблемът не е в София и никога не е бил.

...
Проблемът не е в София и никога не е бил.
Коментари Харесай

Симов за евроинтеграцията на РСМ: Проблемът никога не е бил в София

Проблемът не е в София и в никакъв случай не е бил. Проблемът е в Северна Македония и концентрацията на напъните би трябвало да бъде там. Не виждам аргументи позицията на България да бъде променяна, по какъвто и да е метод. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по бТВ депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов по тематиката за евроинтеграцията на Република Северна Македония.

„ Много мъчно одобрявам порочното потребление на тематиката за Северна Македония като метод за всяване на вътрешнополитическо напрежение в България. Темата бе употребена и като метод да отстранят ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Решението (б.р. за Северна Македония) ще бъде взето в Народното събрание и по-демократичен метод от това не виждам “, добави той.

Той съобщи, че държавното управление има шансове да оцелее.

„ Оказа се, че Има Такъв Народ не желаят да са партия на смяната и не са такава. Това е партия, която дезертира от желанието да създадем България друга страна. Те заплащат тежката си жена. Северна Македония беше методът да се гримира едно искрено изменничество против техните гласоподаватели “, сподели още Симов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР