Проблемът не е до Дърева. Това, което се случи на

...
Проблемът не е до Дърева. Това, което се случи на
Коментари Харесай

Велислава Дърева: Това, което се случи на 50-тия конгрес на БСП и Тодор Живков не си го позволи

Проблемът не е до Дърева. Това, което се случи на 50-тия конгрес на Българска социалистическа партия и Тодор Живков не си го разреши. Цялото интелектуално ядро бе отрязано като с нож, по заповед. Целта на конгреса бе тъкмо тази. Някои тържествуваха, споделиха, че това е наказателна акция.
Това сподели Велислава Дърева по БТВ. „ Ако всеки, който мисли друго от водача,бъде именуван зложелател, изменник, платен от ГЕРБ, това не е здравословно за която и да било партия. Аз постоянно съм казвала каквото мисля и това е извънредно неловко. Това бе почистване на опозицията. За 4 години в Българска социалистическа партия бяха прокарани доста разграничителни линии.

Не познавам Теодора Овчарова, не зная даже по какъв начин наподобява. Не би трябвало да се концентрираме в нея. Най-вероятно от дълго време е в партията. На конгреса никой не се занимаваше с политика. Целта бе да се прочистят избрани хора. През 2017 година Нинова н изявление сподели, че нейният кумир е Маргарет Тачър. Тя споделя, че социализмът е една нездравословна концепция. Как водачът се връзва на тази мисъл.

Година и половина Българска социалистическа партия не се занимаваше с нищо друго, с изключение на с избора. Изпълнителното бюро ще бъде Корнелия Нинова. Греши, в случай че си мисли,че евродепутатите ще се регистрират на килимчето. Те имат свободен мандат, не може да им разпореждаш. Аз не съм толкоз значима. Водя борбите до дъно и не се отхвърлям “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР