Проблемът на политиците е, че ни чуват. Издава се една

...
Проблемът на политиците е, че ни чуват. Издава се една
Коментари Харесай

Ричард Алибегов категоричен: Или зеленият сертификат за всички, или за никого

" Проблемът на политиците е, че ни чуват. Издава се една заповед от Министерство на здравеопазването, която касае избран отрасъл, вика се избраният отрасъл да се разиска с него за половина час тази обстановка, като по този метод се получава предвидимост и правдивост ". Това сподели ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Българска национална телевизия.

По думите на Алибегов неналичието на предвидимост пречи на страната и на бизнеса. В Европа на всички места се ползва зелен документ, а в България избраха единствено при бизнеса и ресторантьорите. Българският жител не се разграничава от тези, които работят в администрацията, ресторант, заведение, хотел или в магазин за облекла, означи Алибегов, който е срещу двойния стандарт.
Туристическата промишленост ще подтиква имунизацията с ваучери
България излиза от интервал на безвремие, където туристическият отрасъл и бизнесът са били затиснати от изискванията поради рестрикциите като...
Прочети повече
„ Или ще важи зеленият документ за всички, или за никого “, безапелационен беше Алибегов.

Ричард Алибегов няма никакво пояснение за какво помощта за скъпия ток е от януари, а не от 1 декември. Икономическите ограничения на държавното управление са старите стопански ограничения от държавното управление на Борисов. Сега желаеме да оправим нещата, с цел да не се презентират едни стопански ограничения, които са извънредно неработещи ограничения, добави той.

Алибегов добави, че парите за бизнеса няма да стигнат, в случай че не се подобрят икономическите ограничения на държавното управление. Антикризисните ограничения няма да сработят, сподели още той и добави, че нито една от ограниченията не е написана, не е разисквана с бизнеса, сподели още той. 

Ричард Алибегов подчертава, че в случай че не се вземат ограничения, ще има митинг с туроператорите пред Народното събрание.
Ричард Алибегов бе избран отново за ръководител на Българската асоциация на заведенията
Ричард Алибегов бе избран отново с цялостно единогласие за ръководител на Българската асоциация на заведенията за нов 3-годишен мандат, оповестих...
Прочети повече
Още:

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР