Проблемът е към властите, към МВР и към управлението. Това

...
Проблемът е към властите, към МВР и към управлението. Това
Коментари Харесай

Футболни хора масово не казват кой покровителства расистите от мача България - Англия

Проблемът е към управляващите, към Министерство на вътрешните работи и към ръководството. Това счита някогашният състезателен публицист и управителен кадър във ФК " Левски " Едуард Папазян, който подсети, че отправилите расистки обиди и нацистки поздрави са известни и най-нормалното нещо е да бяха озаптени авансово.
На въпрос за какво " озаптяването " не е направено, Вили Вуцов отговори, че няма да каже, тъй като мнението му било извънредно. Той обаче е уверен, че случилото се е авансово проведено! Същевременно Вуцов е безапелационен, че демонстрация е надалеч по-лека от такива, на които е бил очевидец. " Страхотии ", охарактеризира футболният треньор опита си пред Нова телевизия.
Както ни пребъркваха за вода, по този начин трябваше да ги спрат, е тезата на Вуцов, който обаче приказва за хора с качулки, създали расистката провокация, а редица фотоси демонстрираха друго – безусловно открити лица на отправящи нацистки и расистки " поздрави ". Вуцов обаче сподели, че не познава тези хора поради сериозните към този момент информации по медиите, че това са хора, употребявани и за политически контрапротести.


Снимки: Getty Images/Guliver
Пред Българска национална телевизия спортният публицист Георги Атанасов обаче хвърли главната виновност за расизма върху БФС и чак в края на диалога беше издигнат въпроса какво прави Министерство на вътрешните работи, само че тъкмо тогава беше оповестено, че телевизионното време изтича.
Що се отнася до акцията на ГДБОП, нито Вуцов, нито Папазян се наеха да разясняват и спекулират за какво тъкмо в този момент се случи това, а не да вземем за пример преди 2-3 дни. Кой беше задържан при тази акция - припомнете си в този материал!
По тематиката за оставката на Борислав Михайлов Вуцов не се съгласи, че всичко би трябвало да се хвърля върху него. " Много малко хора знаят, че има едно нещо, наречено Изпълком, което взема решение за всичко. Борислав Михайлов не може да вземе решение за нищо ", акцентира футболният треньор. А Папазян е сигурен, че Михайлов е бил уверен, най-вероятно от Бойко Борисов, да подаде оставка.
" Необходима е цялостна, световна смяна на българския футбол ", уверен е Вуцов. Нито той, нито Папазян обаче се наеха да кажат съответно име за нов ръководител на БФС. " Задава се една страхотна обърканост ", акцентира Вуцов, тъй като, по думите му, нов ръководител ще бъде определен най-рано отпреди 3-4 месеца.
" Ние в този момент ще бъдем грубо осъдени. Ние сме дребна, незначителна във футбола страна и ще бъдем употребявани ", уверен е спортният доайен Борислав Касабов, който приказва пред bTV. Той сподели, че щом ръководителят на ФИФА Джани Инфантино е подхванал тематиката, " ще го отнесе някой " – т.е. ние.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР