Проблем с полет на нискотарифна компания остави българи блокирани за

...
Проблем с полет на нискотарифна компания остави българи блокирани за
Коментари Харесай

Българи бяха блокирани цял ден на летището в Дортмунд

Проблем с полет на нискотарифна компания остави българи блокирани за денонощие в Дортмунд, заяви bTV. Самолетът на превозвача " Уизеър " е трябвало да излети за София през вчерашния ден заран. Това обаче не е станало и повода не е била в бурята " Киара ", която аргументи транспортни разстройства в Западна Европа.

" Само нашият полет не се извърши от сутринта. Имаше вятър, само че всички други полети се изпълняваха. По принцип никакво пояснение не ни дадоха, просто в един миг изведоха личния състав от самолета и обясниха, че нашият аероплан е пренасочен да лети за Тузла, за нас остава тази машина от Тузла, която има някаква щета и след отстраняването вероятно ще лети за София. Три пъти ни беше променян полетът и най-после ще летим в на следващия ден (б.ред. - вторник) в 8 часа ", разяснява един от пасажерите - Станислав Иванов.

Коментарът от " Уизеър " е, че полетът е трябвало да бъде пренасочен за вторник поради нуждата от изключителна инспекция и извънпланова поддръжка на самолета след удар от гръмотевица. През целия ден обаче процедурата не била допустима поради метеорологичните условия, провокирани от " Киара ".

Иначе пасажерите от отсрочения полет въпреки всичко са били настанени в хотел, откакто през целия ден са прекарали на летището в Дортмунд.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР