Проблем с оптичен кабел е довел до спирането на излъчването

...
Проблем с оптичен кабел е довел до спирането на излъчването
Коментари Харесай

Проблем с оптичен кабел бил виновен за замлъкването на БНР. В радиото - разделени вече на два лагера

Проблем с оптичен кабел е довел до прекъсването на излъчването на стратегия " Хоризонт ", изясни генералният шеф на БНР Светослав Костов пред Съвета за електронни медии. Преди това, на извършеното през днешния ден Общо заседание в БНР Костов заявява, че никой не е спирал програмата. Имало си докладна  от шеф на дирекция " Техника " Пламен Костов за профилактика и той подкрепил решението.

" Има докладна от шефа на дирекция " Техника " от преди няколко дни поради проблемите, безусловно решението на господин Пламен Костов за тип профилактика беше подкрепено от мен ", сподели Костов пред участващите в Общото заседание, съгласно информация на уеб страницата на БНР.

Силвия Великова не е сваляна от ефир, не са й вземали ресора, в БНР няма цензура, зарече се още той както пред сътрудниците си в постройката на " Драган Цанков ", по този начин и пред Съвет за електронни медии, където е на чуване от 14.00 ч. през днешния ден.

" Дължим конкретизиране - предавателите не са спирали, спирал е сигналът, подаван от БНР към предавателите ", посочи пред Съвет за електронни медии и Константин Тилев от Комисията за контролиране на известията (КРС).

От Съвет за електронни медии пък оповестиха, че при тях са постъпили две заявления от работещи в радиото - една за безрезервна поддръжка към генералния шеф и една - за напълно противоположното.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР