Пробив в групите на Шампионската лига ще бъде голямата цел

...
Пробив в групите на Шампионската лига ще бъде голямата цел
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: С играта от пролетта "Лудогорец" трудно ще влезе в Шампионската лига

Пробив в групите на Шампионската лига ще бъде огромната цел пред " Лудогорец " след спечелването на седма поредна купа в България. Собственикът Кирил Домусчиев изясни, че в клуба към този момент мислят за квалификациите.

" Спечелихме седмата, аз към този момент желая осма купа. Сега обаче започваме да мислим за квалификациите за Шампионската лига, би трябвало да гледаме какво следва ", сподели Домусчиев.

Той беше и сериозен, откакто изясни че " Лудогорец " на моменти не е бил безапелационен през сезона.

" Има потребност от селекция. При всички положения би трябвало да се вземат играчи и да се надяваме, че ще намерим точните играчи. С новите правила в Шампионската лига ще ни бъде доста по-трудно да влезем в групите. Особено с тази игра, която демонстрираме пролетта считам, че ще бъде съвсем невероятно, би трябвало да сме реалисти ", добави Домусчиев.

Той поздрави и притежателя на " Левски " Спас Русев, който назова благородник. Босът на сините беше на мача в Разград и седна до притежателите на " Лудогорец ".

" Да се надявяваме, че повече ще бъдат такива президенти, тъй като селският нрав не подхожда на българския футбол. Разбирате ме какво имам поради ", приключи Домусчиев.

Другият притежател Георги Домусчиев добави, че ремонтът на бранша за посетители на стадиона в Разград ще подготвен за началото на квалификациите в евротурнирите.

Треньорът на седемкратните първенци Димитър Димитров също е склонен с високите цели пред отбора. Според експерта е нужно увеличение на конкуренцията в състава.

" Целта за нас е ясна – влизане в Шампионската лига. През този сезон играхме в Лига Европа и на мен доста ми се желае да влезем в Шампионската лига. Ако реализираме това ще съм в действителност благополучен ", сподели Димитров.

Той добави, че селекционният съвет към този момент работи по привличането на нови играчи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР