Пробиотикът попаднал в полезрението и на българските медици и моментално

...
Пробиотикът попаднал в полезрението и на българските медици и моментално
Коментари Харесай

Специален пробиотик впечатли докторите

Пробиотикът попаднал в полезрението и на българските медици и мигновено намерил място в практиката на необятен кръг от експерти.

Изключителният пробиотик носи комерсиалното име ПроКомбо (ProCombo). Той е създаден от водеща международна компания по патентованата технология DuoCap™ (капсула в капсула), която подсигурява качествата му.

15 милиарда положителни бактерии
Благодарение на нея в една капсула ПроКомбо има оптимално количество живи пробиотични бактерии – цели 15 милиарда. DuoCap™ разрешава на ProCombo да достави цялостното количество „ добри” бактерии непосредствено в тънките вътрешности, където те се заселват и незабавно стартират да работят. Благодарение на това ProCombo има бърз резултат, който се усеща още при започване на приема.

 Схема за разтваряне на ProCombo

Лекарите го избират
Само за година–две ПроКомбо стана най-предпочитаният от експертите пробиотик. Лекарите го ползват при необятен набор от проблеми с корема. Опитът на локална почва удостоверил специфичните качества на ПроКомбо и продуктът към този момент е в челните позиции на „ Най-добрите “ пробиотици. Не инцидентно светила от региона на фармацията му присъдиха наградата „ Най-иновативен артикул за 2016 година “ на интернационалното ревю Pharm Expo в Неапол.

 Уважаваният експерт от Рим проф. Мариано Марота избра и награди ProCombo за най-иновативен артикул на италианския пазар за 2016 година по време на ревюто Pharmexpo в Неапол.

Помага на корема да работи добре
ProCombo понижава тежестта в стомаха и подуването, даже при хора с нередовно и нездравословно хранене. Той оказва помощ за постоянното изхождане всеки ден (особено при запек), като по този метод оказва помощ на тялото да изхвърли насъбраните отрови. ProCombo е извънредно скъп и за хора, подложени на антибиотично лекуване, защото сполучливо защищава от поява на остра диария и други стомашни проблеми.

Може да поръчате ProCombo ТУК >>



Може да поръчате ProCombo ТУК >>

PR публикация
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР