Про-палестински демонстранти нахлуха на коледното парти на демократа от Мичиган,

...
Про-палестински демонстранти нахлуха на коледното парти на демократа от Мичиган,
Коментари Харесай

Насилствен сблъсък като про-палестинска тълпа щурмува празнично парти, за да се изправи срещу депутат от Демократична република, който подкрепя Израел

Про-палестински стачкуващи нахлуха на коледното празненство на демократа от Мичиган, с цел да се изправят против народен представител поради поддръжката му за Израел – предизвиквайки меле, което остави възрастен човек купонджийка, приета в болница с две набити очи.

Около 20 до 30 стачкуващи нахлуха в бар в Детройт в събота вечерта, с цел да пресечен празничното празненство, проведено за към 200 души от Демократическата партия на 13-ия конгресен окръг, съгласно Bridge Michigan.

Протестиращите от Палестинското младежко придвижване и Партията за социализъм и избавление бяха там, с цел да се изправят против представителя Шри Танедар, който се отхвърли от участието си в Демократичните социалисти на Америка поради поддръжката му за „ изпълнен с ненавист и антисемитски “ Таймс Скуеър рали.

Председателят на партията Джонатан Кинлох сподели, че „ учтивите “ молби те да изоставен не са били чути, което „ разгневи присъстващите на събитието, които по-късно принудиха протестиращите “, с цел да защитят възрастни хора и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР