Призвани сме да бъдем на висотатата на 89-та година, единни

...
Призвани сме да бъдем на висотатата на 89-та година, единни
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Длъжни сме да защитим демокрацията и да преодолеем всякаква опасност пред нея

Призвани сме да бъдем на висотатата на 89-та година, единни да защитим демокрацията в нашата Родина и да преодолеем всякаква заплаха пред нея. Това сподели през днешния ден ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила, който взе участие във възпоменателния митинг-събор в местността Демир баба текке край Исперих.

Той акцентира, че още през 1990 година почетният ръководител на партията Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила е обрисувал пътя на демократичното развиване на страната, а точно участие в Европейския съюз, което минава първо през участието в НАТО. Горди сме от обстоятелството, че участието в НАТО през 2004 година се случи по времето, когато Движение за права и свободи бе част от ръководството на страната. През 2007 година, когато България бе призната в Европейския съюз Движение за права и свободи отново беше част от ръководството на страната, което е още едно доказателство за големия принос на Движението за права и свободи по евроатлантическия път на развиване на България, сподели водачът на партията. Ние вървим по общия ни път, уверени в силата на нашата идея, по тази причина единни и мощно да защитим демокрацията в България, на Балканите и Европа, добави Мустафа Карадайъ. Той бе безапелационен, че всички тези, които сеят опълчване и делене, както и ненавист, нямат място под знамето на демокрацията.

Освен ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, посетители на митинг-събора в местността Демир баба текке бяха заместник-председателите на партията, народни представители, регионални и общински водачи на партията, имаше и посетители от чужбина. За спомен от днешния ден ръководителят на Движение за права и свободи получи подарък от общинското управление на придвижването в Исперих - комбинация от свещи, копие на Демир баба. Честването продължи с осъществявания на фолклорни групи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР