Призове за високи постижения в иновациите, високите технологии и аутсорсинга

...
Призове за високи постижения в иновациите, високите технологии и аутсорсинга
Коментари Харесай

Пловдив с Оскар за иновации

Призове за високи достижения в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга бяха раздадени през вчерашния ден по време на конгрес в Пловдив. Наградите са от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ).

Оскарите бяха кулминационната точка в първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от софтуерния бранш. Над 300 водачи от сектора, над 30 интернационалните лектори и представители на централната и локалната администрация обсъждаха бъдещето на промишлеността, с цел да дефинират устойчивите бизнес модели в района.

Наградата за Стартъп на годината завоюва Cargotec Bulgaria. Финландската компания Cargotec сътвори първия си световен център за бизнес услуги в Централна и Източна Европа (CBS) в София. Оскарът беше връчен от кмета Иван Тотев. От името на Пловдив пък градоначалникът получи специфичната премия за сполучливото развиването на цялата екосистема в региона на нововъведенията, технологиите и аутсорсинга.

Experian България завоюва две оценки - за най-хубав шеф в софтуерния бранш за 2019 година, а също по този начин и за най-хубав научно-развоен (R&D) център. Cobuilder Internationa получи самопризнание за основаването на интегрирана платформа за репозиционирането на всички артикули и решения на компанията. Оскар за IT артикул на годината бе присъден на софтуерната компания Imperia Online за основаването на извънредно сполучливата им играта Kingdoms Online.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР