Призоваваме всяка дума в пълния запис от заседанието на парламентарната

...
Призоваваме всяка дума в пълния запис от заседанието на парламентарната
Коментари Харесай

Пълният запис от заседанието на ПГ на „Демократична България“

Призоваваме всяка дума в цялостния запис от съвещанието на парламентарната група на “Демократична България ” да бъде чута, осмислена и всеки самичък да реши , приканиха от Демократична България, които разгласиха цялостния запис от съвещанието на парламентарната си група.

“Призоваваме всяка дума в цялостния запис от съвещанието на парламентарната група на “Демократична България ” да бъде чута, осмислена и всеки самичък да реши. Това е цялостният запис, който се трансформира в агитационен материал . Откъси извадени от подтекста и негови редакции се употребяват с цел да се ескалира още по-дълбока политическа рецесия ”, написаха от партията в формалния си Фейсбук профил.

По-рано ръководителят на ПГ на " Демократична България " Христо Иванов уточни, че от групировката ще разгласяват целия запис, защото виждат по какъв начин се популяризират единствено фрагменти, извадени от подтекста.

Иванов моли всеки да се запознае с целия запис, да види, че става дума за безусловно рутинна политическа среща на ПГ на Демократична България. " Ние сме професионални политици и сме длъжни да обсъждаме всички аспекти на обстановката, с всички вероятни претекстове на играчите ", изясни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР