Призоваваме премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Призоваваме премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

БСП: Министър Валентин Радев е опасен за демокрацията

Призоваваме премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила да изиска оставката на министъра на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила преди този момент да се случи под публичен напън.

Това разгласи на брифинг в Народното събрание депутатът от "БСП за България " Красимир Янков. Той направи изказване от името на Българска социалистическа партия дружно с сътрудниците си от Вътрешна комисия. "В момента призоваваме министър-председателя преди да има срив във системата и преди да има задоволително мощен публичен напън, да изиска оставката. Вероятно ще имаме следващи дейности. Министърът на вътрешните работи още веднъж смути обществеността със своите възгледи за законосъобразното действие на службите за сигурност. Този човек е опасност за демокрацията. Отстраняването му от този пост към този момент не е нужно единствено, с цел да може да действа обикновено Министерство на вътрешните работи, а и тъй като неговата позиция не подхожда на заемания от него пост ", безапелационен беше той.

"Проверките на „ Пътна полиция " няма да са единствено на водачите на МПС, а ще бъдат проверявани всички пасажери в колите. Това няма по какъв начин да се прикрие за усъвършенстване на работата на контролните органи за връчване на неполучени фишове. Това е полицейщина. Полицейщина, която ще устяновява кой с кого и по кое време пътува и данните от инспекцията ще се записват от системата. От изявлението на министър Радев научаваме, че колкото повече ни наблюдават, слушат законно, толкоз по-добре, тъй като ще заловен неприятните, тези които ни мислят неприятното “, приключи Янков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР