Призоваваме казанлъчани да проявят съпричастност към куража на абитуриентките от

...
Призоваваме казанлъчани да проявят съпричастност към куража на абитуриентките от
Коментари Харесай

Община Казанлък: Ние сме единствен носител на правата по организиране на конкурса „Царица Роза“

Призоваваме казанлъчани да проявят съпричастност към куража на абитуриентките от Града на розите и техните фамилии да се впуснат в една от най-вълнуващите съревнования в техния живот „ Пътят към короната “ и да не вземат участие в нерегламентирани ранглисти! Това се споделя в известие на община Казанлък във връзка появилите се следващи опити в интернет пространството девойките, кандидатки за короната на Царица Роза да бъдат предмет на нерегламентирани игри. Община Казанлък изрично се разграничава от сходни нездравословни начинания, които внасят паника в девойките и техните фамилии!
Община Казанлък е единствен уредник на един от най-старите състезания за хубост в България, единствен притежател на правата по образуване и осъществяване на състезанието „ Царица Роза “. Всички дейности във връзка неговото осъществяване от физическо или юридическо лице, неоторизирани за това, се смятат за нарушение на авторските права и ще им бъде търсена отговорност пред способния съд. Подобни практики възприемаме като опит за корист с големия труд, отговорност и творчество, влагани всяка година в празничната стратегия за наслада на всички участници, поданици и многочислени посетители на Казанлък по време на Фестивала на розата, безапелационни са от общината.
„ За да не позволим опорочаване на чистата респект на локалните хора към хубостта на Долината на розите и на тракийските царе, чиито знак е Царица Роза призоваваме всички с разсъдък и сърце да се придържат към одобрения дълготраен правилник за осъществяване на състезанието! Следете събитията по програмата „ Пътят към короната “ през уеб страницата на Общината www.kazanlak.bg и фейсбук профила „ Община Казанлък “, прецизират от локалната администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР