Призовавам всички да гласуват машинно. По този начин по-трудно се

...
Призовавам всички да гласуват машинно. По този начин по-трудно се
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Гласувайте машинно, за да не манипулират вота

Призовавам всички да гласоподават машинно. По този метод по-трудно се манипулират протоколите. Това съобщи лидерът на листата на Европейска партия Волт Настимир Ананиев в телевизионно изявление.

" Искаме да призовем хората да излязат и да гласоподават, всеки глас има значение. Според социолозите статуквото е разграничено сред „ близнаците “ ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Нашите социологически изследвания демонстрират, че има хора, които ни харесват и ни поддържат, само че не са сигурни дали има смисъл да гласоподават. Ние им споделяме: „ Има смисъл! Прецакай статуквото! Гласувай за Волт с номер 6 в бюлетината “, съобщи лидерът на евролистата на Волт.

Ананиев прикани и почиващите в Гърция този уикенд да гласоподават в секциите, които са отворени в Солун, Кавала и Никити, защото всеки глас има значение.

Той добави, че Брекзит е посочил, че Европейски Съюз има потребност от промени, с цел да е мощен на огромната международна сцена и да се опълчи на Съединени американски щати, Русия и Китай.

„ Европа би трябвало да бъде обединена, Европа би трябвало да бъде мощна, Европа би трябвало да бъде федерална! Това ще помогне за повишението на стандарта на живот и на българина! “, съобщи Ананиев.

По думите му националистите в Европейски Съюз се заиграват със страховете на хората и по този метод натрупат дивиденти. В България ги плашат с мигранти, а истината е, че бягащите от войната не желаят да остават у нас, а задачата им е Западна Европа. Той напомни, че националистите са в настоящия парламент и разочароваха с държанието си вътре.

Настимир Ананиев уточни, че листата на Волт е неповторима за България, защото за първи път се употребява европейското предписание за еднакъв брой мъже и дами, които се редуват от първото до последното място. Освен това за първи път измежду претендентите попада чужденец. Става въпрос за холандеца Дани Ван Сантен, който от 3 години живее и работи в София, а напълно скоро ще се ожени за българската си другарка.

" Ние сме общоевропейска партия. Имаме организации във всички европейски страни, в това число в Албания, Сърбия и Швейцария. Имаме 12 регистрирани партии и в 8 страни се явяваме на избори. Днес Волт се явява на изборите в Холандия и Англия. ", уточни Ананиев.

Лидерът на партия Волт добави, че няма да закриват акцията си за европейските избори и ще продължат с нея към локалните избори. Волт ще се явява на всички избори, като задачата е да се направи мрежа сред общинските съветници, кметове и депутатите от всички страни в Европейски Съюз, които да работят дружно и по програмата и задачите на Волт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР