"Призовавам всички българи да се пазят и следват разпоредбите на

...
"Призовавам всички българи да се пазят и следват разпоредбите на
Коментари Харесай

Борисов упрекна Радев за карантината и отхвърли критиките му към бюджета ВИДЕО

"Призовавам всички българи да се пазят и следват наредбите на здравните управляващи. Коронавирусът е тежко заболяване ", това съобщи министър председателят Бойко Борисов от вкъщи си, където е под карантина, защото преди дни пробата му за ковид излезе позитивен.

БЛИЦ напомня, че късно във вторник вечерта и.

"Всички министри и екипите им, аз и моят екип също, които сме под карантина, прецизно я съблюдаваме. Законите са идентични за всички, само че очевидно с някои изключения - президентът Радев. Само на него здравните служби му дадоха няколко часа карантина.

Аз не наруших карантината си и трансформирах всички планувани обществени прояви. Хората не могат да бъдат делени по отношение на поста, който заемат. Това е върховенството на закона ", безапелационен бе министър председателят.

"Ние не вършим избирателен бюджет. Това е следизборен бюджет, с цел да може да има хора, които да продължат да работят и да живеят в България. Само допреди месеци ни упрекваха, че не даваме пари на хората.

Сега изработихме стратегии, намерихме средства през европейските стратегии, през обезщетителни механизми и по всички вероятни способи, в това число и с данъчни отстъпки. Във всички системи добавихме повече пари, с цел да може да преодолеем тази ужасяваща пандемия и ни упрекват, че вършим избирателен бюджет.

С какви очи тази партия, поради която платихме милиарди за АЕЦ „ Белене “, банкрута на КТБ, за обезщетенията на ТЕЦ-овете, в този момент ни упреква?

Демокрацията е доста хубаво нещо. Коя партия ще извършва бюджета зависи от българския народ ", сподели още министър-председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР