Призовавам управляващите да не се държат като опозиция - колеги,

...
Призовавам управляващите да не се държат като опозиция - колеги,
Коментари Харесай

Томислав Дончев към НС: Дайте вашия План за възстановяване и устойчивост или ревизирайте този

Призовавам ръководещите да не се държат като съпротива - сътрудници, нещата са във вашите ръце - дайте вашия проект или ревизирайте този. Това сподели Томислав Дончев от Изпълнителната комисия на ГЕРБ по време на конференция в централата на ГЕРБ.

Той дефинира дебатът в Народното събрание за Плана за възобновяване като политическа драматургия. Според него до него се е стигнало заради неприятния инстикт, постоянно срещан в бълагрската политика, да се приказва преди да се намерения.

" Какво слушаме последния един месец? Правителството на Борисов е подготвило корупционен изтъквам проект, нискокачествен. " Ние имаме различен проект. " Първата ни работа ", доста мнения имаше: " когато влезем в Народното събрание, е да проверявам проекта ". Дайте вашия проект, тъй като разбрах, че има различни. Ревизирайте този. Какво слушам - бойкот. Нещата са във вашите ръце. Планът може да бъде изпратен в Народното събрание. Народното събрание може да вземе решение, където да ми разпореди да подам проекта в Европейска комисия. Водихме договаряния с Европейска комисия. Те споделиха, че ще проявят еластичност. Нито има различни проекти, нито има смислени оферти за проверка, нито има потенциал да бъде създаден различен проект ", сподели Дончев.

Той изясни, че проектът не е да седнеш да пишеш есе.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3067144906846892
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР