„Призовавам студентите да не подценяват развитието на транспорта като сектор.

...
„Призовавам студентите да не подценяват развитието на транспорта като сектор.
Коментари Харесай

Бъдещите политики на ЕС се фокусират основно в транспортната свързаност

„ Призовавам студентите да не подценяват развиването на превоза като бранш. В идващите десетилетия дигитализацията и декарбонизацията като основни политики в Европейския съюз, ще се концентрират главно в транспортната съгласуваност. От друга страна, осведомителните технологии са част от нашия метод на живот без значение от това дали го желаем толкоз блестящо, или не “.

Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков при откриването на юбилейната стотна образователна година в Университета за национално и международно стопанство.

„ Сътрудничеството ни с УНСС постоянно е било на доста високо равнище. Много планове сме защитили и сме създавали посредством тях политики “, добави министърът.

Росен Желязков и ректорът на висшето учебно заведение проф. Димитър Димитров валидираха особено пощенско-филателно издание „ 100 години УНСС “.

„ УНСС е първото висше образователно икономическо заведение, което гордо през превратностите на историческите метаморфози е било постоянно флагман на икономическата мисъл в България. Надяваме се, че университетът ще продължава да бъде пионерът в развиването на икономическото знание в идните времена на упования, очаквания, само че и на огромни провокации “, сподели още министърът.

След церемонията по стартиране в приложимост на изданието, ректорът на УНСС проф. Димитров връчи на министър Желязков почетен плакет.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР