Призовавам президента Радев да насрочи дата на парламентарните избори, за

...
Призовавам президента Радев да насрочи дата на парламентарните избори, за
Коментари Харесай

Манолова: Президентът Радев да насрочи изборите!

Призовавам президента Радев да насрочи дата на парламентарните избори, с цел да се прекратят опитите на Борисов и ГЕРБ да останат още един ден, един месец и едно изключително състояние на власт. Борисов прави опити да отсрочи изборите, а държавните клоакьори към този момент го прокламират обществено за края на май 2021 година Всички тези опити на Борисов да употребява здравната рецесия, с цел да реши партийно- политическата си рецесия, би трябвало да бъдат пресечни.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред Българска национална телевизия.

На въпрос на водещия за мнението на ръководителя на ДСБ, че Манолова и Слави Трифонов са естествени сътрудници в едно обединяване против Борисов, Манолова удостовери, че се водят договаряния за необятно обединяване сред Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “, партията на Слави Трифонов, десни субекти, Отровното трио и Демократична България против Борисов.

Става дума за обединяване на субектите, които желаят народна власт и естествена страна. То би подсигурило националния интерес за демонтирането на Бойко Борисов и неговия модел от властта. Борисов бе вероятен във властта точно поради неналичието на обединяване, добави Манолова. Тя сподели, че на локалните избори в София е получила поддръжката и на десни хора, недоволни от модела на ГЕРБ в столицата, а тя самата е призовала да се гласоподава за осемте десни районни кмета, поддръжката ѝ за които е подкрепила избирането им. В София постигнахме такова обединяване, считам че е допустимо и в народен проект, сподели още Манолова.

Тя бе безапелационна, че Бюджет 2021 е официализирано „ пазаруване на гласове “ и даде за образец добавките от 50 лева към пенсиите, които ще са до края на март 2021 година и ваучерите за храна за обществено слаби, които ще се получават единствено един месец. Всички ограничения са със период към изборите, акцентира Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР