Призовавам колегите от опозицията да дебатираме сериозни теми. Елемантарните заяждания

...
Призовавам колегите от опозицията да дебатираме сериозни теми. Елемантарните заяждания
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Никой не дискриминира БСП, а те само се оплакват

Призовавам сътрудниците от опозицията да дебатираме съществени тематики. Елемантарните заяждания от тяхна страна принизяват равнището на Народното събрание.

Това сподели в предаването "Още от деня " зам.-председателят на Народно събрание Цвета Караянчева от ГЕРБ. Опозицията има голямо поле за деяние. Българска социалистическа партия имат 4 или 5 законопроекта. Няма нищо правилно в тезите им, че блокираме техни законопроекти. Те имат редица ръководители на комисии и елементарно могат да вкарат законопроектите си там, само че не го вършат, с цел да приказват неистини. Никой не дискриминира Българска социалистическа партия. Ние сме извънредно диалогични към опозицията, а те единствено се оплакват. Критиките им са доста грозни. Последните бяха по адрес на Мария Габриел. Вицепрезидентът Илияна Йотова сподели единствено хубави неща за Габриел. Опозицията би трябвало да се научи да споделя хубави неща за ръководещите, когато сме си свършили работата. Те би трябвало да бъдат непрестанно нащрек, с цел да може ние да си вършим по-добре работата, само че не би трябвало да лъжат, безапелационна беше Караянчева.

Дебатът за мажоритарната система би трябвало да продължи. Беше хубаво, че законопроектът влезе в пленарна зала. Ние сгрешихме преди референдума, тъй като никой не изясни на българските жители плюсовете и минусите на мажоритарния избор. Ако някой желае да работи политически, би трябвало да направи партия. Политика не се прави със закани и заклинания. Не мога да разясня дали Слави Трифонов ще бъде рисков политически съперник. Това ще се разбере на едни избори. Ако той желае, да заповяда в парламента
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР