Призовавам и премиера, и министрите и народните представители да запазят

...
Призовавам и премиера, и министрите и народните представители да запазят
Коментари Харесай

Президентът призова Борисов и депутати да запазят `радиомълчание` за новите изтребители

Призовавам и премиера, и министрите и народните представители да запазят радиомълчание, до момента в който тече работата на междуведомствената комисия. Нека покажем, че сме цивилизована страна и бистрота, обективност и равнопоставеност не са празни приказки.
 Шведската оферта за изтребители: 8 броя с въоръжение под 1.8 милиарда лева (видео)  Борисов за изтребителите: Аз държа да са нови  Отварят офертите за покупка на нови изтребители
Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, който участва на гала в София във връзка деня на авиацията.

Радев изясни, че в авиацията " има един доста прекрасен термин - радиомълчание ".

Нека покажем, че сме цивилизована страна и бистрота, обективност и равнопоставеност не са празни приказки, сподели Радев. 

„ Искам да пожелая на всички хора със сини пагони доста здраве, сили, сила и религия. Вяра за едно по-добро бъдеще на Българските военновъздушни сили, което те заслужават. Бъдеще, в което нашите прелестни летци и авиационни експерти ще могат да разпрострат своите качества, тъй като Българските Военновъздушни сили не са единствено стожер на националната сигурност, те са извор и школа по родолюбие, национализъм, чест и достолепие. Благодарност и за всички наши ветерани и за фамилиите на военнослужещите и цивилните чиновници ", добави той, представен от " Фокус ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР