Призовавам хората да гласуват, не само заради хубавото време, а

...
Призовавам хората да гласуват, не само заради хубавото време, а
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Гласувах хаосът в държавата от последните две години да не се повтори в София

Призовавам хората да гласоподават, освен поради хубавото време, а тъй като това метода по който нашият глас да бъде чут “. Това съобщи кандидат-кметът за София на ГЕРБ Антон Хекимян.

Той съобщи, че е дал своя вот за чиста, подредена София, по-сигурна, за хората които са потвърдили, че могат да носят отговорност. „ Гласувах по тази причина хаоса в страната, който виждаме последните две години и половина да не се повтори в София, уповавам се да не се повтори и в други общини “, съобщи още Хекимян.

На въпрос дали анулацията на машинното гласоподаване ще повлияе на изборите, кандидат-кметът регистрира, че има доста хора, които чакат пред урните. „ Има хора, които имат вяра в този изборен развой. Аз самият щях да гласоподавам с машина, в случай че не бяхме изгубили доверие. Искам отговори от политическите лица, които ги дължат, само че такива не чух “, разяснява Хекимян абсурда с машините.

Той напомни, че още в петък е декларирал, че ще гласоподава с хартия без значение от решението на ЦИК, тъй като има задоволително образци в Европа, че се гласоподава с хартия. „ Все още мима страна и се надявам да продължим да имаме. Имам доверие в хората, които вземат участие в изборния развой “, съобщи още кандидат-кметът на ГЕРБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР