Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент

...
Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент
Коментари Харесай

Вижте думите, с които Борисов поиска оставката на Михайлов

" Призовавам Борислав Михайлов неотложно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! ". Това написа министър председателят Бойко Борисов в своя Фейсбук профил преди минути. Припомняме, че по-рано на брифинг в Министерския съвет спортният министър Красен Кралев изложи претекстовете на кабинета за желана оставка на Михайлов. 

" След вчерашната позорна загуба на българския народен тим и поради неприятните резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев страната да приключи всевъзможни връзки с БФС, в това число и финансови, до отдръпването на Борислав Михайлов от поста.
Категорично съдя и държанието на част от присъстващите на стадиона. Недопустимо е България, която е една от най-толерантните страни в света, и хора от разнообразни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия ", приключва коментарът на министър-председателя.

Припомняме, че нощес националният ни тим бе победен с 0:6 от Англия на стадион " Васил Левски " . Михайлов обаче не изгледа до края най-тежката домакинска загуба в историята на отбора. В 70-ата минута камерата на bTV улови президента на БФС по какъв начин се качва в джипа си, който този път го чакаше пред стадиона, а не както при загубата от Косово - на лекоатлетическата писта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР