Признаваме си, очаквахме повече от новата херцогинята на Съсекс по

...
Признаваме си, очаквахме повече от новата херцогинята на Съсекс по
Коментари Харесай

Гаф с тоалета на Меган Маркъл на първия ѝ официален ангажимент

Признаваме си, чакахме повече от новата херцогинята на Съсекс по време на първия й формален ангажимент като брачна половинка на принц Хари.

Меган Маркъл и принцът участваха на градинско празненство в Бъкингамския замък, в чест на принц Чарлз, за многогодишната му благотворителна активност. На празненството участваха над 6000 души, свързани с благотворителните организации, подкрепяни от Чарлз. Сред гостите бяха и избавителните екипи от Манчестър, които оказаха първа помощ на потърпевшите от терористичния атентат в града, извършен по време на концерт тъкмо преди една година.

Най-очаквана и коментирана бе появяването на Меган Маркъл. Всички чакаха със спотаен мирис какъв тоалет ще избере за събитието. Тя бе избрала тоалет в светли цветове на Goat на стойност 590 английски лири. Шапката, чантата и обувките й бяха в същите тонове.

Това, което направи неприятно усещане на стилните критици беше размерът на роклята, която явно й беше огромна. Не бе подминат и чоропогащникът, който е наложителен за дамите от кралската фамилия. Бе маркирано, че цветът му е извънредно несъответствуващ за нея. Той би трябвало да е с цвета на кожата на краката и да остане неосезаем. Меган още веднъж бе заложила на обичания си невисок кок, който бе избрала и за сватбения си ден.

Всички обаче са единомислещи, модерните визии, които Маркъл демонстрираше преди да стане херцогинята на Съсекс бяха много по-забележителни.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР