Признаваме си, че колкото и бунтарска визия да има Руби

...
Признаваме си, че колкото и бунтарска визия да има Руби
Коментари Харесай

Руби Роуз, Batwoman и гнева в социалните мрежи

Признаваме си, че колкото и бунтарска визия да има Руби Роуз персонално на нас ни е доста симпатична. Последната продукция, в която можем да я гледаме, е " Мега звяр ".

 Как се показа
Как се показа " Мега звяр " с Джейсън Стейтъм в бокс офиса

Колко огромно парче отхапа гигантската акула

Миналата седмица стана ясно, че 32-годишната австралийка ще се впусне в света на комиксите. Тя беше определена да изиграе Batwoman , която не е мъчно да се досетим, че е част от вселената на DC .

Публикация, споделена от Ruby Rose (@rubyrose) на Авг 7, 2018 в 10:53 PDT

Приключенията на Batwoman би трябвало да забележим под формата на сериал, а това ще бъде и първият супергерой с открита хомосексуална ориентировка. Истинското ѝ име е Кейт Кейн и по сходство на Брус Уейн (Батман) има толкоз доста пари, че взема решение да ги вложи в опазването на мира и справедливостта.

 Какъв ще бъде най-новият воин на Marvel
Какъв ще бъде най-новият воин на Marvel

Още за изтритата сцена от " Тор: Рагнарок "

Самата Руби Роуз също през годините се е застъпвала за правата на ЛГБТ общността и в действителност ролята ѝ отива доста. Но не всички са на това мнение. Според BBC, Роуз е изтрила профила си в Twitter поради многото отрицателни мнения, които е получила от консуматори на обществената мрежа.

 Шури, сестрата на Черната пантера, със независима история и комикс
Marvel приготвя нов комикс, обвързван с Черната пантера

Пред какви провокации ще се изправи Шури

Според инфорамцията, актрисата ще си даде отмора от Twitter, с цел да се концентрира върху идните си планове. Очаква се да забележим първите епизоди от сериала за Batwoman в края на 2019 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР