Признаваме си, че бракът на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

...
Признаваме си, че бракът на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин
Коментари Харесай

Защо Джъстин Бийбър се отказа от музиката

Признаваме си, че бракът на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ни изненада, само че знаем, че не сме единствените. След тайната венчавка изпълнителят редуцира до най-малко професионалните си задължения и показа обществено, че се бори се депресията и минава през сложен интервал.

Не му стигаше това, а Бийбър прочете и тежки думи от собствен почитател в обществените мрежи, на които реши, че е редно да отговори намерено. Според обвиняванията, Джъстин не се е оженил за Хейли от обич, а с цел да успее да си върне Селена Гомес .
 Снимка 414615

Това изказване съумя да накара изпълнителя да влезе в пояснителен режим. Той помоли всички свои почитатели да споделят неговата позиция, с цел да доближи до колкото се може повече хора.

По думите на Бийбър, той е обичал и постоянно ще обича Селена , само че е вманиачен по Хейли и тя е най-страхотното нещо, което му се е случвало. А щом е избрал нея за своя брачна половинка, почитателите му би трябвало да одобряват и уважат това негово решение. Джъстин разкри, че доста хора пишат на жена му, заявявайки, че той още веднъж ще се върне при Селена и че тя е по-добрата половинка за него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от I SAW HIM (@jbrickmysizzler) на Мар 26, 2019 в 9:31 PDT

Явно тези обвинявания преляха чашата на търпението на Джъстин, който така и така не се усеща по никакъв начин добре душевен напоследък. Скоро след задочния скандал в интернет пространството, изпълнителят разгласи, че се отдръпва за известно време от музикалната сцена .
 Джъстин Бийбър, Хейли Болдуин и за какво взеха решение да отсрочат сватбата
Защо Джъстин и Хейли отсрочват сватбата

Някой май не е подготвен за огромната крачка

Бийбър разгласява дълъг и прочувствен пост, в който споделя, че е бил трагичен по време на последното си турне, откакто тинейджърските си години прекара в концерти и задължения. " Музиката е значима за мен, само че не колкото фамилията и здравето ми. " , показа той и даде обещание да се върне с разбиващ албум незабавно, щом усети, че е пристигнало времето да го направи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на Мар 25, 2019 в 12:18 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР