Признавам, страхувах се да я обичам. Не само да я

...
Признавам, страхувах се да я обичам. Не само да я
Коментари Харесай

Любов, от която няма връщане назад: Никой мъж не може да забрави тази зодия

" Признавам, опасявах се да я обичам. Не единствено да я обичам, само че и да ме обича. Тя е загадка. Той носи нещо, което никой преди не е схванал и се опасявам, че няма да съумея, както всички останали. Тя е океан и аз съм момче, което обича вълните, само че се опасява да плува. " - Кристофър Поинтерекстер.

Тези думи изцяло разказват любовта към тази зодия, от която няма връщане обратно. Дори в случай че пътищата ви са отделени, тя постоянно ще бъде тук и няма да можете да я отстраните от мислите си. Ще почувствате наличието на тази зодия като горещото слънце на голата кожа, като дъжд на миглите и миризмата на първия сняг, който покрива безплодната земя.

Това е най-романтичният знак - Риби! Рибите объркват и в това време плашат. Те са горчиво сладки, тъй като толкоз, колкото любовта им може да ви напие, тя може и да ви токсини. Независимо какъв брой мъчно е да обичаш Риби, е съвсем невероятно да останеш апатичен.

Емоциите на тази зодия елементарно се виждат в очите им. С едно намигване те могат да покажат любовта си на обичания и той ще се загуби в очите им, които отразяват недосегаемата душа на Рибата.

Рибите имат остарели души. Те носят в сърцето си познанието за хиляди звезди и схващат сътрудниците си на напълно друго равнище.
Представителите на тази зодия могат да ви схванат, без да давате пояснение. Те ще ви одобряват абсолютно и всяка друга обич работи безсмислено спрямо техните. Рибите не могат да обичат на половина, те изцяло отварят сърцата си.
Рибите са като дълго чакан спокоен сън, който техните сътрудници в никакъв случай не са мислели, че ще имат. Рибите имат срамежлива усмивка и подаряват съблазнителни целувки. Те са сантиментални и желаят да мечтаят. Не е мъчно да навлязат в света на фантазиите, които освен основават, само че и живеят през множеството време.

Всичко, което вършат Рибите, работи като магия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР