Признатият уфолог и виртуален арехолог Скот Уоринг от Тайван намери

...
Признатият уфолог и виртуален арехолог Скот Уоринг от Тайван намери
Коментари Харесай

Известен уфолог откри хуманоиди на нова СНИМКА от Марс

Признатият уфолог и виртуален арехолог Скот Уоринг от Тайван откри следващата особеност на фотоси от Червената планета, направени от марскохода " Кюриосити ". На 11 януари тази година роботът на НАСА снима на Марс две невисоки хуманоидни същества, маскирали се като камъни, написа Езорейтер.
" Дебел и тъничък " - по този начин може да се характеризират " героите ", тъй като марсианецът в ляво има пухкаво телосложение, освен това неговия съпланетянин в дясно е много по-слаб. А може би те са от разнообразни типове, които инцидентно са се срещнали и попаднали в обектива на камерата на " Кюриосити "? Или, може би, въпреки всичко това са дребни каменни особености на релефа? Самият Уоринг считам, че въпреки всичко това не са живи същества, а скулптури. Ето какво написа уфологът:
Все още не вярвате в съществуването на цивилизация на Марс? В този случай погледнете на тази фотография от неговата повърхнина. Тя очевидно демонстрира два хуманоида, които стоят един до различен. Не може да се каже, дали са живи или са скулптури, само че аз допускам, че въпреки всичко става дума за статуи, които са там към този момент доста години. Помните ли жителите на Помпей, които бяха заровени под пласт пепел след изригването на Везувий? Те са се трансформирали в наподобяващи на вкаменели създания. Вероятно, в миналото на Червената планета е имало сходен прелом и тези дребни хуманоидни създания са застинали там, трансформирайки се с времето във вкаменелости.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР