„Признателна съм на екипа на Националния дворец на културата, който

...
„Признателна съм на екипа на Националния дворец на културата, който
Коментари Харесай

Павлова благодари на служителите на НДК и връчи почетни грамоти на спонсорите и партньорите на европредседателството

„ Признателна съм на екипа на Националния замък на културата, който през цялото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз работи непрекъснато. Това са хората, които направиха допустимо провеждането на съвещанията – гладко, добре проведено, без никакъв пропуск. Благодарна съм за колегиалното отношение, за положителното партньорство, за синхрона, който беше реализиран сред нас “.

Това сподели министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова на извършената по-рано през днешния ден среща с екипа на Националния замък на културата, оповестиха от пресцентъра на министерството. Министър Павлова благодари персонално на всеки един чиновник. Тя връчи почетни грамоти на изпълнителния шеф на сдружението Ангел Митев и на ръководителя на Съвета на шефовете Борислав Велков. „ Хората от НДК накараха всички, прекрачили прага на двореца, да се усещат уютно и умерено, те направиха по този начин, че постройката да се трансформира в знак и в дом на Българското председателство “, сподели министър Павлова по време на срещата с екипа на двореца.

Министър Павлова връчи и почетни грамоти на спонсорите и сътрудниците на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 на среща с тях в НДК. „ Зад сполучливото осъществяване на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз стоят напъните и вашата безрезервната поддръжка “, сподели министърът по време на церемонията. Тя благодари на всички за доверието и съдействието.

„ Заедно успяхме да представим българските храни, артикули и услуги пред повече от 36 000 делегати и посетители, посетили страната ни по време на събитията от календара на председателството. Всички те съумяха да се убедят в качеството и уникалността на родното ни произвеждане “, сподели министърът. Лиляна Павлова изрази вяра, че помощта е била двустранна и че Българското председателство също е асъдействало за рекламирането на българските артикули, артикули и услуги и за това те да получат справедливо самопризнание и висока оценка на международните пазари.

Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 подписа съглашения за съдействие с 18 сдружения и организации с нестопанска цел и 48 контракти за спонсорство с компании. Всички те в продължение на шест месеца оказваха логистична поддръжка на екипите на министерството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР