Признанието направи самата изпълнителка в национален ефир.Певицата Гери-Никол и плеймейтката

...
Признанието направи самата изпълнителка в национален ефир.Певицата Гери-Никол и плеймейтката
Коментари Харесай

Гери-Никол пребила мъж в дискотека

Признанието направи самата изпълнителка в народен ефир.

Певицата Гери-Никол и плеймейтката Жанета Осипова бяха поканени на " невероятна и гнусна вечеря "  в шоуто на Николаос Цитиридис. Двете си задаваха провокативни въпроси, а при отказ да отговорят трябваше да пробват " деликатеси " като пишмание с червеи, мехлем с карамелизирани пуканки, поничка с херинга, течен шоколад с чеснов сос и други.

Плеймейтката Осипова попита Гери кое е най-бруталното нещо, което е правила с мъж, който се е опитвал да я смъква, а тя отговори, че ще бъде много махленско да го каже по малкия екран, само че все пак изплю камъчето.

" Това лято бях в една дискотека във Варна и един господин пристигна и ми сподели, че желал да прави някакви неща с мен, а аз му споделих: Слушай в този момент, господине, в случай че още един път ми повториш този репертоар, който ми сподели, непосредствено ти разтварям главата и просто излизаш от заведението. Той го повтори, тъй като си мисли, че няма какво да направя, а аз започнах да го блъскам с шутове и крушета. След това господинът се обърна и си отпътува. Общо взето хапна бухалката, аз го предизвестих ", призна провокативната Гери-Никол.

Водещият остана шокиран и с отворена уста от описа и съобщи: " Няма да се шегувате с Гери-Никол! ", а плеймейтката Жанета добави: " Много обичаме грубости! ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР