Признанието на Сузанита, че се намира в клиника за зависими,

...
Признанието на Сузанита, че се намира в клиника за зависими,
Коментари Харесай

Сузанита наруши мълчанието: Изписаха ли я от клиниката и слага ли край на кариерата си?

Признанието на Сузанита, че се намира в клиника за подвластни, изненада мнозина ни. Първо се озадачихме, когато тя разгласи, че си взима отмора от обществените мрежи, където постоянно е била доста дейна. 

Виж още: Сузанита с самопризнание и прочувствен роман: ''В клиника за подвластни съм!''

Впоследствие певицата призна, че последните месеци от живота ѝ са били сложни за нея и призна, че е взимала неразрешени субстанции. " Взимах опиати, барбитурати и какви ли не материали, в които желаех да излея утехата си и да стимулира допамин и ендорфин в организма ми ", написа в признанието си тогава певицата.

Виж още: Втори татко, най-хубав другар, брат... Дани Петканов с прочувствен роман за Милен Цветков

Е, това към този момент е зад тила на Сузанита, а тя продължава борбата си. Въпреки че неотдавна разгласява story-та от домашна среда, певицата към момента няма дата, на която ще бъде изписана. 

Виж още: След ''Ще избягам ли от теб'' в Капките: Проверихме по какъв начин Маги Джанаварова поддържа форма

Сузанита разяснява и тиражирани информации в медиите, съгласно които е поставила завършек на певческата си кариера. Тя заяви, че все още е " паузирала " всички планове, по които работи и за момента здравето ѝ е приоритет номер едно. След като се възвърне, ще вземе решение какво ще прави по-нататък. 

Виж още: Който си има село, си е добре: Различната изолираност и другият Великден на Преслава

Сузанита сервира и съболезнования за гибелта на журналиста Милен Цветков. " Страхотен човек, който ни напусна поради некомпетентен и дрогиран водач. Не употребявайте, тъй като отнемате с изключение на своя живот, ами и почтени животи ", написа още тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР