Признание от Турция – някои хотели повторно сервират храни, които

...
Признание от Турция – някои хотели повторно сервират храни, които
Коментари Харесай

Турски хотели повтарят храни по шведските маси

Признание от Турция – някои хотели наново сервират храни, които към този момент един път са участвали по шведските маси за закуска в хотелите, оповестява РИА новости, като се базира на шефа на Федерацията на хотелиерите Осман Айък.

„ В системата „ ол икнлузив “ избрани хранителни артикули могат да „ циркулират “, т.е. да се употребяват за втори или трети път. Така те допълват шведските маси “, споделя той.

В листата на продуктите за многократна приложимост попадат пастьоризирани маслини, сирене, масло, мед, конфитюр и други Например, в случай че тези артикули са били предлагани на гостите заран, само че не са били употребявани, те могат да бъдат сложени на масата отново на обяд или вечеря.

В същото време, хотелите се придържат към строги правила: в никакъв случай не поставяйте на масата остатъците от храна, участвали в чиниите на посетителите - такива артикули незабавно се изхвърлят на боклука. Освен това на гостите не се оферират ястия, които не могат да устоят по-дълго предпазване.

Айък отбелязва, че има строги правила за предпазване и потребление на артикули в турските хотели, тъй че никой не може да се токсини от тях.

РИА Новости разгласява и любопитна ститистика:

През април станало известно, че 16% от руснаците отиват на отмора с храната си. И мъжете са по-загрижени за този проблем от дамите. Освен това съветските туристи се настаняват в хотела, носейки лични медикаменти (67% от респондентите), чехли (21%), кърпи (16%), сешоар (15%), чай или кафе (14%), хавлия (8%), тирбушон (7%), бързовар (6%) и спално долни дрехи (2%).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР