призна, че играчите на не са доволни, че на този

...
призна, че играчите на не са доволни, че на този
Коментари Харесай

Верати: Ядосани сме, че няма за какво да играем

призна, че играчите на не са удовлетворени, че на този стадий от сезона няма защо да играят. Тимът към този момент си обезпечи шампионската купа във Франция, само че имаше по-големи упоритости. ПСЖ отпадна от Шампионската лига и Купата на Франция и последните мачове играе без напрежение. Парижани изпуснаха преднина от два гола против през вчерашния ден, като срещата приключи 2:2 и това бе трето следващо тъждество за тях.

“Има известно неспокойствие. Тези мачове би трябвало да са за развлечение. Няма напрежение. Доближаваме края на сезона и след всеки мач се усещаме ядосани. Мисля, че можехме да се представим доста по-добре с тима, който имаме. Беше сложен сезон. Вярно е, че имаше много промени и нови играчи първоначално, само че това не е опрощение. Трудно е да изградиш тим, когато има толкоз промени. Трябва да вземем позитивните неща от този сезон и да се опитаме да градим за идващия ”, разяснява.

[MadeInFoot] PSG: La fin de saison en roue libre, le manque de motivation... L'analyse honnête de Marco Verratti
— Mercato Foot (@MercatoFoot)
Италианският национал не скри, че отпадането от в Шампионската лига към момента боли: “Борихме се крепко против Реал и 150 минути играхме доста добре. Спечелихме купата във Франция и това е добре. Не мисля, че ни липсва доста. Всеки би трябвало да дава повече. Имахме фантазия в Шампионската лига ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР