Призна, че е заложил на собствения си мач с Фюри.

...
Призна, че е заложил на собствения си мач с Фюри.
Коментари Харесай

Кобрата Призна, Че Е Заложил Пари На Себе Си В Мача С Фюри, Ето Колко Е Спечелил! Видео

Призна, че е заложил на личния си мач с Фюри. Законно ли е това? В разнообразни страни по света, законът приказва друго по тематиката. Флойд Мейуедър опита да заложи 400 000 $ на своя победа против Конър Макгрегър, само че бе спрян от букмейкърите в Лас Вегас. Големият първенец в полутежка категория Бърнард Хопкинс намерено признаваше, че го е правил и позицията на боксовите управляващи бе, че " нарушава морала и етиката на спорта ", само че не и разпоредбите.

Незаконно и подлежащо на правосъдно следствие е да заложиш против себе си. Така се намира съображение да манипулираш самата среща.

" Март месец ще имам мач или във Вегас или в Ню Йорк. Чикаго не отпада като вид. Гледам всичко допустимо да е пред оптималната българска общественост, само че освен това е от голяма важност. Съперникът не е явен още, само че ще е от тази час на света (САЩ).

Възможно е мачът с Джошуа да се състои през 2019-а. Аз съм с доста сила и позитивизъм. Гладен съм за борби и съм подготвен всеки един миг да изляза против него и да го победя.

Тайсън Фюри ще загуби. Но на Уайлдър няма да му е елементарно. Тази прогноза не е сигурна, тъй че хората да внимават какво залагат. Видяхте и прогнозите за мача сред мен и Хюи Фюри.

Много хора заложиха на мен и победиха. Включително и аз заложих и завоювах 100 хиляди лв. ", разяснява Пулев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР