Призивите за преврат са слухове. Винаги съм работел за интересите

...
Призивите за преврат са слухове. Винаги съм работел за интересите
Коментари Харесай

Радев: Призивите за преврат са слухове

„ Призивите за прелом са клюки. Винаги съм работел за ползите на България ”, съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

Той отхвърли да разяснява сходни изказвания.Той обаче разяснява желанията на депутатите да обмислят процедура по импийчмънт.  

“Импийчмънтът няма да изпълни язовирите, няма да изпълни и хладилниците на хората. Няма да им вдигне пенсиите. Най-много да изпълни площадите и да докара до финален провал на ръководството ”, съобщи Радев.

„ Аз на кой министър председател да имам вяра. От предния ден или от през вчерашния ден, или от Коледа. Премиерът от предния ден сподели, че от декември е свалил  доверието от мен. Управляващите, в своите признание, споделят, че от три години водят война с мен. А през вчерашния ден министър председателят сподели, че такова нещо няма, работим прелестно. На мен ми се коства, че живеем в някаква страна на парадоксите ”, сподели още президентът.

„ По Конституция президентът има право да насочва послание когато реши и по каквато тематика реши ”, добави още той.

Румен Радев съобщи още, че възбраната арбитър Андон Миталов да влиза в Съединените щати е напълно в пълномощията на държавния департамент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР