"Призивите за преврат са слухове. Винаги съм работел за интересите

...
"Призивите за преврат са слухове. Винаги съм работел за интересите
Коментари Харесай

Румен Радев: Призивите за преврат са слухове

"Призивите за прелом са клюки. Винаги съм работел за ползите на България”, съобщи президентът Румен Радев пред публицисти. Той отхвърли да разяснява по-подробно изказванията. "По конституция президентът има право да насочва послание, когато реши и по каквато тематика реши ", сподели президентът.

Във връзка с желанията на депутатите от ГЕРБ да задействат процедура по импийчмънт Радев уточни, че това няма да изпълни язовирите, нито хладилниците на хората. "Няма да им вдигне пенсиите. Най-много да изпълни площадите и да докара до финален провал на ръководството ", добави президентът.

"Аз на кой министър председател да имам вяра? От предния ден или от през вчерашния ден, или от Коледа? Премиерът от предния ден сподели, че от декември е свалил доверието си от мен. Управляващите, в своите признания, споделят, че от 3 години водят война с мен. А през вчерашния ден министър председателят сподели, че такова нещо няма, работим прелестно. На мен ми се коства, че живеем в някаква страна на парадоксите ", възмути се Радев.

Той означи, че възбраната на арбитър Андон Миталов да влиза в Съединени американски щати е напълно в пълномощията на държавния департамент.

Очаквайте детайлности.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР