Призиви за максимална мобилизация за предстоящите европейски и местни избори

...
Призиви за максимална мобилизация за предстоящите европейски и местни избори
Коментари Харесай

Борисов с остри критики към актива на ГЕРБ на първата среща преди евроизборите

Призиви за оптималната готовност за идните европейски и локални избори и за борба с подправените вести, популяризирани от опозицията на първата среща на ГЕРБ за евроизборите. Политическият хайлайф на партията беше подложен на критика от водача Бойко Борисов поради бездейност. Управляващите излизат с самодейност за осъществяване на народен цивилен разговор по главните секторни политики. Номинациите за евроизборите би трябвало да приключат до 20 февруари. Ирина Цонева с детайлностите за форума.

Близо 2000 членове на ГЕРБ чуха предизвестието на водача Бойко Борисов по време на срещата през днешния ден.
Бойко Борисов-министър ръководител и водач на ГЕРБ: Обичам ви, само че не е даденост това. Факт е, че Българска социалистическа партия с тези провалени политици ни приближават. Ако ви не светне алена лампичка, аз ще ви светна синя.
Лидерът на ГЕРБ поръча на хората си да реагират стремително на подправените вести, а не да мълчат.
Бойко Борисов-министър ръководител и водач на ГЕРБ: Съпротивителната мощ я няма. Търсим, търсим депутати, на места, най-после виждам постоянно Тома Биков или Цветан Цветанов. Да не кажа същото и за министрите.
Хората, съобщи Бойко Борисов, желаят правдивост и по тази причина той посъветва актива си, " в случай че някой се появи с лъскава кола, в случай че се качи в облаците - махайте го незабавно ". Освен това съпартийците му трябвало да се следят между тях " и да се обработват всички сигнали, с цел да няма корупция в партията ".
Бойко Борисов-министър ръководител и водач на ГЕРБ: Ако не си почистите къщичките по места, това ще избие. Дали в суджук или в нещо друго, това ще падне върху партията и върху нас.
Хората не обичат елитарни партии и ние би трябвало доста да внимаваме да не станем такава, а и да се замислим дали към този момент не сме станали, сподели още Бойко Борисов На кметовете поръча да са до хората и към всеки човек да бъдат индивиди.
Бойко Борисов-министър ръководител и водач на ГЕРБ: Всяка душа, всеки човек да го чуем и да помогнем, тъй като имаме ресурса.
Към министрите Борисов насочи обвиняване,че недоглеждат това, което вкарват в Народното събрание, тъй като мислят, че Народното събрание ще го поправи. Само че тъкмо там съгласно него, се влизало в гнездото на осите.
Бойко Борисов-министър ръководител и водач на ГЕРБ: То освен мъчно се поправя, а и Цветанов би трябвало да поставя върховен пилотаж, тъй като доста обича с водачи да се надговаря, с цел да ни поправи, когато сме пуснали откровени нелепости.
С признателност към Движение за права и свободи за поддръжката Бойко Борисов не пропусна и тематиката за новите бойни самолети.
Бойко Борисов-министър ръководител и водач на ГЕРБ: Затова казахме геостратегически, че ни би трябвало машина, която да се сбие и да победи, а освен да си кръжи.
Премиерът похвали екипа на европредседателството ни. А за Брекзит разяснява, че не е оптимист и би трябвало да се подготвим и за най-лошите сюжети.
 Борисов към съпартийците: Ако не ви светне алена лампичка, ще ви светна синя Борисов към съпартийците: Ако не ви светне алена лампичка, ще ви светна синя
Отслабнала съпротивителна мощ на ГЕРБ установи водачът на партията Бойко Борисов в изявлението си на Националната предизборна среща на актива и рък...

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов подчертава върху самодейността за цивилен разговор " Европа в Нашия дом ", която ще започва от Велико Търново на 12 февруари с министри, депутати и представители на локалната власт. Той беше безапелационен, че всеки един член на ГЕРБ би трябвало да разбере отговорността, която носи за подготовката както на европейските, по този начин и на локалните избори.
Цветан Цветанов-зам.председател на ГЕРБ: За нас тази година лято няма да има. За нас второ място в евроизборите не е възможно. Всеки един би трябвало да работи единствено за първо място.
Номинациите за евролистите би трябвало да приключат до 20 февруари. А наличието на всеки един претендент в листите за локалните избори на ГЕРБ ще се прави оценка въз основа на интензивността му в европейските, беше безапелационен Цветанов.

Еврокомисарят Мария Габриел и кметовете на София и Бургас също бяха измежду днешните оратори на форума.

Кулминацията в предизборната акция на ГЕРБ ще бъде на 19 май в зала " Арена Армеец " с присъединяване на претендента на ЕНП за поста ръководител на Европейската комисия Манфред Вебер.
 Първа предизборна среща на ГЕРБ в НДК Първа предизборна среща на ГЕРБ в НДК
Първа среща на ГЕРБ преди евроизборите. Управляващите излизат с самодейност за осъществяване на народен цивилен разговор по главните секторни политик...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР