Призиви против събарянето на Бетонния мост се появиха в район

...
Призиви против събарянето на Бетонния мост се появиха в район
Коментари Харесай

Кючука на бунт срещу събарянето на Бетонния мост

Призиви срещу събарянето на Бетонния мост се появиха в регион " Южен ". По дърветата в " Кючук Париж " са разлепени афиши с текст и схемата на бъдещия пробив под Централна гара.

Незнайните създатели се обръщат най-много към живеещите на бул. " Македония ", който при построяването на подлеза би трябвало да бъде уголемен.

Текстът изяснява, че с 27 " за ", 20 " срещу " и 1 " въздържал се " Общинският съвет е дал своя вот одобряването на плана за изменение на устройствения проект поради пробива под Централна гара.

" Това значи, че целият бул. ще се разкопае, както и локалното платно с градинката. Локалното платно в бъдещите проекти не съществува, а градинката ще бъде унищожена. Къде да паркираме колите си и по какъв начин ще стигаме до домовете си? Аз съм срещу това да се случва! ", се акцентира в листовката. С огромни букви се задава въпрос към жителите: " А ти знаеше ли? ".

От Общинския инспекторат подсетиха, че разлепването на каквито и да било разгласи и афиши по дърветата предстои на глоба, защото се смята за нарушаване на локалната разпоредба. Но по време на дебатите в Общинския съвет към администрацията бяха отправени доста рецензии, че проектът за пробива е квалифициран като на пожар, без да има авансово разискване с необятен кръг експерти и с жители, и даже самият кмет е научил постфактум, че Бетонният мост би трябвало да бъде съборен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР