Призивът на Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8

...
Призивът на Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8
Коментари Харесай

Тома Биков отговори на Цветанов да не се приеме Бюджет 2021: Това е глупав призив!

Призивът на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа депутатите от ГЕРБ да не поддържат бюджета за 2021 година е не просто доверчив, само че и малоумен. Той не идва нито от ляво, нито от дясно. Идва от нищото. Ако се вслушаме в препоръките на някогашния зам.-председател на ГЕРБ значи да оставим стотици хиляди българи сами в тази невиждана рецесия. Означава да съборим цялата страна, с цел да може господин Цветанов, госпожа Нинова и множеството водачи на демократичната съпротива да се почувстват добре. Защото в случай че приемем апела му това ще бъде единственият резултат. Това разяснява в обществените мрежи депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за. Поводът е писмото, което някогашният втори в ГЕРБ изпрати до някогашните си сътрудници в Народното събрание.

Цветанов моли депутатите на ръководещата партия да не се подвеждат и да не одобрят проектобюджета. Той упорства, че в случай че това стане, ще е под натиска на премиера Бойко Борисов. Цветанов им пропомня общото минало, изтъквайки, че дружно са се борили за богатството на страната, в този момент обаче бъдещето е сложено на риск, в случай че се одобри бюджетът.

"Заедно носихме България в сърцето си и дружно се опитвахме да вземем най-хубавите решения за нейното бъдеще. Горд съм, че нито един път не допуснахме Народното събрание да одобри акт, който да накърнява ползите на българските жители ", акцентира Цветанов.

На апела му обаче Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за дава отговор още:

Депутатите от ГЕРБ показваме волята на гласоподавателите на партията, пред които сме поели ангажимент преди близо четири години. Пред тези гласоподаватели пое ангажимент и господин Цветанов, само че не го извърши. Днес той желае от нас да създадем същото. Аз няма да го направя, тъкмо тъй като животът ще продължи и след края на мандата.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР