„Призивът ми винаги е бил институциите да си говорят, а

...
„Призивът ми винаги е бил институциите да си говорят, а
Коментари Харесай

Каракачанов: Призивът ми винаги е бил институциите да си говорят, а не да воюват

„ Призивът ми постоянно е бил институциите да си приказват, а не да водят война “, сподели във Велико Търново вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Той дружно с президента Румен Радев участва на церемонията по връчване на първо офицерско звание на 206 лейтенанти и сержанти от 142-ри випуск " Добруджански " в НВУ " Васил Левски ".

Каракачанов разяснява, че са разговаряли с президента за положението на армията, за решените проблеми и за тези, които би трябвало да бъдат решавани в бъдеще.
Президентът: Не поддържам рокадите в кабинета, това е опит за печелене на време Трябва ни отчетно, транспарантно и отговорно пред хората ръководство, счита Румен Радев
„ В политиката не е като на фронта. На фронта задачата е да унищожиш съперника до крайник. В политиката би трябвало да оставяш малки врати отворени за диалози, тъй като това касае и двете страни “, сподели Каракачанов.

Той разяснява, че до края на мандата са вероятни всевъзможни рокади. Призивите за оставка на държавното управление би трябвало да дават и отговор на въпроса коя е алтернативата, сподели Каракачанов.

" Искам, в случай че някой ми каже, че би трябвало да си подам оставката, да ми каже и какво би трябвало да се направи още, какво е направено през последните 30 години и какво е направено през последните три ", уточни той.
Парламентът гласоподава новите министри в кабинета " Борисов 3 " Отиват си четирима министри, а в едно от ведомствата се прави рокада
Вицепремиерът беше безапелационен, че обединението е постоянна, а за това са съдействали митингите, които са създали разговора по-ускорен, а слушаемостта - по-голяма.

„ Една от тематиките, за която би трябвало да има най-голяма бистрота и публичен диалог, е обвързвана с разпределението на 29-те милиарда евро от Брюксел, които е нужно да бъдат разпределени в верни стопански дейности за повече работни места и по-високи заплати “, сподели още Красимир Каракачанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР