Призив за решителни действия срещу нелегалната миграция в Европа и

...
Призив за решителни действия срещу нелегалната миграция в Европа и
Коментари Харесай

В ЕП поискаха огради срещу мигрантите

Призив за решителни дейности против незаконната миграция в Европа и за построяването на бариери по границите на Европейски Съюз, в това число в югоизточната му част, насочи Манфред Вебер, началник на фракцията на ЕНП в Европарламента. 
" Държавите от Европейски Съюз ще се изправят пред нова миграционна рецесия, в случай че не работят в този момент. Този голям проблем би трябвало най-сетне да се вземе на съществено ", съобщи Вебер в изявление за медийната група " Функе ". Това, сподели той, включва бързо увеличение на контрола по външните граници, " без значение дали по море или по суша ". " Ако е належащо, би трябвало да се повдигнат и бариери, да вземем за пример в югоизточната част на Европейски Съюз, с цел да може допустимо най-безпроблемно да се управляват идващите мигранти ", акцентира Вебер.
За задачата Европейски Съюз би трябвало да поддържа финансирането на тези гранични уреди. В същото време, съгласно шефа на ЕНП, би трябвало да се ускори битката с контрабандистите. През първите 11 месеца на тази година са регистрирани към 308 000 опита за нелегално влизане в Европейски Съюз.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР