Призив в социалните мрежи на болницата в Златоград за помощ

...
Призив в социалните мрежи на болницата в Златоград за помощ
Коментари Харесай

Призив за помощ на болницата в Златоград породи напрежение с местната власт

Призив в обществените мрежи на болничното заведение в Златоград за помощ с храни притегли донори, само че също по този начин обтегна връзките на управлението й с общината. Само за няколко дни по сметките на болничното заведение са постъпили над 10 000 лева, а положителни родопчани са донесли част от продукцията си. Там храната се подготвя на място и постоянно локалните подаряват артикули за кухнята на здравното заведение.

Призивът за помощ в обществената мрежа бе избран като неточен от локалната власт. За 12 години от общинския бюджет за подкрепяне на болничното заведение са обезпечени близо 1 млн. лева

Това е следващият апел за подаяние от болничното заведение, който провокира обаче острата реакция на огромни донори. Те реагираха остро в диалог с нас, смятайки, че по този метод се обезценява тяхното подаяние. От началото на епидемиологичната конюнктура огромни донори непрестанно обезпечават разнообразни артикули - защитни средства, дезинфектанти, други обезпечават дървен материал за огрев. Тази болница в никакъв случай не е оставена без средства да работи и съществува, сподели Елмира Угорлиева, зам.-кмет на Община Златоград.

От болничното заведение потвърдиха, че финансовото положение е устойчиво и дефинираха всичко като огромно неразбирателство. Призивът е бил за положителното на пациентите и болничното заведение. В болничното заведение в Златоград действат пет отделения и се лекуват пациенти от три общини.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР