Призив към великотърновските привърженици на футбола отправиха от Етър за

...
Призив към великотърновските привърженици на футбола отправиха от Етър за
Коментари Харесай

Етър с призив към феновете за предстоящия мач с Ботев

Призив към великотърновските последователи на футбола насочиха от Етър за идния значим мач против Ботев (Пловдив). Двата отбора излизат един против различен в 16-ия кръг на Първа лига, като конфликтът е в неделя, 25 ноември, от 12:30 ч. на стадион „ Ивайло”.

Етърци играят доста мощно в последно време и записаха чудесни победи, последната от която при гостуването в Стара Загора на Верея с 1:0 преди паузата в шампионата. Първенството се възобновява за „ болярите” с мач против мощния отбор на Ботев (Пловдив), който заема петото място с актив от 26 точки. Двата тима са правили постоянно забавни и оспорвани мачове, което подсигурява следващите страсти в идната борба.

“Етър постоянно е разчитал на своя 12-и състезател – публиката, която е потвърдила силата на своята поддръжка в мачовете ни. Надяваме се да бъде по този начин и в неделя в идния завладяващ мач с Ботев (Пд)! Отборът играе добре, значимо е Красимир Балъков и момчетата да усещат вашата поддръжка. Прогнозите за неделя са за оправяне на времето и се надяваме на всички предпоставки за следващия футболен театър. Бъдете още веднъж на своето място на стадион „ Ивайло”, разчитаме на вашата помощ, с цел да продължаваме дружно напред”, обявиха от управлението на Етър.

Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в събота, като касата пред стадиона ще бъде отворена през целия ден от 9 до 17 ч., заяви административният шеф Страцимир Тинчев. В неделя тя ще работи от 8:30 ч., а от 11 ч. ще бъдат отворени всички каси, в това число и от южната страна за почитателите на Ботев.

Цената на билетите остава 8 лева за възрастни и 4 лева за възпитаници, студенти и пенсионери. От клуба приканиха паркингът пред стадион „ Ивайло” да бъде осовбоден от коли в неделния ден.
Първа лига 16 кръг, неделя 25 ноември  Етър 12:30  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР