Призив към Джо Байдън за постигане на мирно споразумение за

...
Призив към Джо Байдън за постигане на мирно споразумение за
Коментари Харесай

В САЩ призоваха Байдън към диалог за Украйна

Призив към Джо Байдън за реализиране на спокойно съглашение за Украйна се съдържа в писмо на 30 конгресмени от Демократическата партия до президента. "...В интерес на Украйна, на Съединени американски щати и на целия свят е този спор да не продължава повече ", написа в писмото. Според социологическа анкета на Morning Consult единствено 29% от последователите на Републиканската партия считат, че Съединени американски щати би трябвало да оказват помощ на Украйна. При  демократите индикаторът е 56%, а като цяло продължаването на помощта се поддържа от 42% от интервюираните.
В същото време 86% от интервюирани украинци упорстват да продължи битката против Русия, даже да продължат въздушните удари против украински градове, демонстрира следващото допитване в Украйна. Сходен бе резултатът и при предходни анкети.
Русия има намерение да повдигне през днешния ден в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации въпроса с проектите на Украйна да употребява " мръсна бомба ". Москва предизвести, че ще прегледа като акт на нуклеарен тероризъм възможната използването на " мръсна бомба ".>  >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР