Призив да се уважават бездомниците по улиците на големите градове

...
Призив да се уважават бездомниците по улиците на големите градове
Коментари Харесай

Сузанита: Не бийте бездомниците! Бъдете добри!

Призив да се почитат бездомниците по улиците на огромните градове насочи изпълнителката Сузанита Мурад.

Има хора в покои, има и по тротоари и пейки. Има хора с бентлита има хора и със остарели модели коли. Има хора с Chanel, Gucci i Loui Vuitton, само че има хора, които носят облекла и от втора ръка. И КАКВО ОТ ТОВА? Не би трябвало да живеят тези, които не могат да си разрешат по скъпи неща ли? Трябва да ги мачкаме, тъй като те “не са хора”, а “бедни души” ли? НЕ! Всички сме хора и всички сме идентични. Това отбелязва Сузанита Мурад.

Ето и целият ѝ пост. Публикуваме го без редакторска интервенция.
Моля за внимание! Аз Сузанита бях свидетелка на 22.05.2018 в 22:40 на една пъклен потресаваща панорама. Плюйте ме, мразете ме колкото желаете, само че се замислете най-малко в това. Точно доскоро в град Пловдив в кв. Кършияка пред кварталния нон стоп си седят 4ма бездомни - две дами и двама мъже. Повярвайте ми от 12 години пребивавам тук и ги срещам всеки ден! Безгрижни, благи хорица!
Поздравяваме се непрекъснато и на никой нищо неприятно не вършат.

Одеве ги видях всички бяха в кръв, дори единия мъж не можеше да се изправи от земята и ние му помогнахме. Попитах го да викнем ли кола за спешна помощ и полиция и той ми отвърна “Не, всяка вечер ни бият. Свикнали сме.”Искам да ви кажа едно. Моля ви бъдете положителни хора на първо място! Защото един ден всичко се връща, в случай че не на вас, то на най благото.. Сега аз няма да мигна цяла вечер, тъй като съм сензитивна от такива обстановки.

Повярвайте ми може да съм дребна и в очите ви да съм ви плячка, само че имам огромно сърце. Обичам положителни хора и усмивки около мен. Винаги съм пособия с каквото мога, помагайте и вие! Има хора финансово по-бедни и по-богати. Има хора в покои има и по тротоари и пейки. Има хора с бентлита има хора и с остарели модели коли. Има хора със Chanel, Gucci i Loui Vuitton, само че има хора които носят облекла и от втора ръка. И КАКВО ОТ ТОВА?

Не би трябвало да живеят тези които не могат да си разрешат по скъпи неща ли? Трябва да ги мачкаме, тъй като те “не са хора”, а “бедни души” ли? НЕ! Всички сме хора и всички сме идентични. Богат, безпаричен, ром, турчин,популярен или не - човек си! Богат мога да нарека човек, който обича, който цени дребните неща, който е благополучен от това което има. Богат е друг, който има, а този който дава. Лека вечер искам на всички! И не знам за кой път ще повторя - БЪДЕТЕ ДОБРИ!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР