Призив, бившите министри на вътрешните работи Младен Маринов и Христо

...
Призив, бившите министри на вътрешните работи Младен Маринов и Христо
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев от ДБ прикани ИТН да преговарят за третия мандат

Призив, някогашните министри на вътрешните работи Младен Маринов и Христо Терзийски да бъдат разследвани и изправени пред съда поради насилието над протестиращи през предишното лято, отпраи депутатът от “Демократична България ” от ефира на предаването " Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.

“Далеч от мисълта ми е, че всички в българската полиция се държат като служителите на реда от фрагментите. Наказания би трябвало да поемат и те, и този, който директно ги е управлявал. Това беше политика на вътрешните министри на ГЕРБ - съзнателно провокираха сходни напрежения и ги използваха в сходна посока. Тези хора са депутати в Народното събрание ”, съобщи Мирчев. Той прикани за цялостно следствие на всички дейности на органите на реда, само че не с акцент върху съответните служители на реда, а върху ръководителите им. “Това беше политика. Както също и потреблението на спрея, с който пръскаха ”, добави той.
 Ивайло Мирчев: Ние ще създадем всичко допустимо Движение за права и свободи да не е във властта Ивайло Мирчев: Ние ще създадем всичко допустимо Движение за права и свободи да не е във властта
Движение за права и свободи търси своя нов правоприемник, с цел да продължи да съществува, само че всички знаем, че през последните 30 година това е целувката на гибелта за все...

Ивайло Мирчев прикани “Има подобен народ ” да се върне на масата за договарянията за третия мандат , с цел да се избегнат следващите предварителни избори. “Наистина приканвам Има Такъв Народ да се върне на масата на договарянията. Да излязат от този политически пубертет, тъй като обществото го чака. Ние, депутатите от “Демократична България ”, имаме виртуални приемни и всеки може да се свърже с нас и да си приказваме. Хората желаят ръководство и непоклатимост. Не желаят следващи избори ”, уточни Мирчев.

“Трябва да сме национално виновни и да създадем ясно ръководство за идващите шест до осем месеца към съответни точки - COVID-кризата, актуализацията на бюджета, приемането на бюджет 2022 година, правосъдната промяна, отстраняването на Гешев ”, сподели той. Според него, в “Демократична България ” настроени позитивно към препоръчаната актуализация на бюджета, макар че се чака да има и редица забележки. Ивайло Мирчев съобщи, че не вижда третия мандат в “Демократична България ”. Но посочи, че в съдружното съглашение е записано изискване за неподкрепа на ръководство с мандатна ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

“Не сме тръгнали с Българска социалистическа партия в една посока. Ние, за разлика от останалите партии, сме доста поредни. Имаме съдружно съглашение и ще госпазим. Затова печелим доверието на хората ”, съобщи той. Мирчев уточни, че в скоро време се чака “Демократична България ” да заяви своята кандидатура за президент.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР