Приятната обстановка, красивата гледка и вкусната храна са в основата

...
Приятната обстановка, красивата гледка и вкусната храна са в основата
Коментари Харесай

Ресторант Парми - красота и романтика в сърцето на Морската градина на Варна! Фирмата е №1 в кетъринга за вашето събитие, а тортите в Sweet Parmy са уникални

Приятната конюнктура, красивата панорама и вкусната храна са в основата на избора ни, когато търсим ресторант за спокойна фамилна колекция, събиране с другари, сантиментална вечеря, фирмено празненство или мотив за почерпка с близки хора.



Всичко това ще намерите в " Парми " - прелестният ресторант, който се намира в края на Морската градина на Варна (под спирка " Почивка " ) . Мястото е доста красиво - с огромна и неповторима градина , с задоволително пространство сред масите за вашия комфорт и измежду чист въздух.



Разполага с места за към 120 души.  Освен за вечеря покрай морето, " Парми " Ви чака и за апетитен обяд с разнородни специалитети, като менюто всеки ден е друго .

В огромната си част кухнята е средиземноморска . Набляга се още на прясната черноморска риба, и миди, както и на свежите морски блага, които се доставят всекидневно от Гърция . Тук ще се насладите и на свежи салати, страхотни специалитети и други вкусотии . Всеки артикул в кухнята се зарежда в същия ден от места, предлагащи единствено висок клас.



Държи се доста на качеството на продуктите , без да се прави компромис с безусловно нищо, а цените в заведението са извънредно налични .



В ресторанта се провеждат и най-различни събития като кръщенета, фирмени събирания, рождени дни, персонални празници и други. Тук няма да срещнете досадния проблем с търсене тук-там за паркиране, защото на метри от заведението е огромен безвъзмезден паркинг, на който постоянно има свободни позиции.

Всъщност, " Парми " е марка, основана още през 1992 година, и за към този момент повече от четвърт век се е наложила на пазара със своите качества, професионализъм и съвършена работа.



Другите две съществени действия на компанията, с изключение на ресторантьорството, са кетърингът и цялостната организация на събития . От дълги години на " Парми " се доверяват едни от най-големите компании във Варна и района, а проведените до момента събития стигат до внушителната численост от над 3000.



Част от клиентите им са извънредно взискателни и само варненската компания съумява да задоволи и най-изтъчнения им усет, с цел да заложат на нея и за последващо свое мероприятие. Всичко това е поради високото качество, професионализмът и изпипването на всеки подробност . В " Парми " се заемат с обещано събитие от " първата до последната минута " .



Компанията се захваща с планирането, организирането, доставката и обслужването на мероприятието. Предлага съоръжение, сервитьори, посуда, кетъринг и безусловно всичко належащо, с цел да може вашето събитие да протече без забележки и да мислите единствено за положителното си въодушевление.



В " Парми " не вършат компромис с продуктите - оферират най-качествените неща, което обаче не въздейства на цената към клиента. От компанията признават, че работата им е и като занимание, и я правят на драго сърце, а задачата им е клиентите им да са удовлетворени и да се върнат още веднъж.



Новото " украшение " в активността на " Парми " е сладкарството.  Бутиковите торти, които се оферират, са за най-различни мотиви - сватби, детски и други рождени дни, фирмени празненства, персонални празници, кръщенета, момински и ергенски празненства и всевъзможни други. Фирмата има личен завод за произвеждане.



Рецептите са авторски, напълно с най-голям клас артикули, и се вършат на място. Самите произведения пък можете да дегустирате на място. За задачата би трябвало да посетите прелестната сладкарничка Sweet Parmy.

Тя се намира на бул. " Княз Борис I " 62 в центъра на Варна, против Търговската гимназия . В нея с изключение на сладки произведения, ще можете да опитате и неповторими баници и други произведения.



Именно под нея е и самият завод, в който се създават лакомствата.



От няколко месеца " Парми " прави и по този начин наречените " сладки маси " за всевъзможни мотиви, свързани с деца. Те се трансфораха в извънреден шлагер .



Украсени са с разнообразни лакомства, с балони, с торта, с бонбони и други сладки изкушения.



Съвсем скоро одобрената и обичана на варненци марка ще може да предлага своите артикули на клиентите си и онлайн.



За задачата, от края на лятото " Парми " ще се похвали с съвременен уебсайт, в който ще съкрати дистанцията до феновете на сладките произведения на единствено един клик разстояние.



За контакти:

Ресторант " Парми:  Телефон за резервации - 088 766 0696

Ресторант " Парми " във фейсбук  

" Парми кетъринг ":  Телефон за резервации - 088 777 1173

" Парми кетъринг " във фейсбук

Sweet Parmy: Телефон за резервации - 088 777 1173

Sweet Parmy във фейсбук

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР