Приятелят на психоложката, причинила мелето край село Труд, в което

...
Приятелят на психоложката, причинила мелето край село Труд, в което
Коментари Харесай

Ето какво се случва с гаджето на хитрата психоложка, пратила 8 души в болница

Приятелят на психоложката, предизвикала мелето край село Труд, в което пострадаха 8 души, застана пред съда. Кристиян Кисьов е с две повдигнати обвинявания, а именни, че е излъгал органите на реда и поради него са вписани неверни данни по време на следствие.

Припомням, че психоложка Антония Лукова от село Калояново получи 1 година и 4 месеца условна присъда, санкция от 500 лв. и лишаване на шофьорската брошура за 2 години, написа "Трафик ".

Преди повече от година тя извърши тежка злополука, като блъсна две фамилии - от селата Дъбене и Дълго поле, на пътя за Пловдив. Тогава в болница бяха откарани седем потърпевши - трима възрастни и четири деца.

След пътния случай Лукова излъга, че не тя, а неин другар е карал колата. Мъжът се оказа дрогиран, а подсъдимата изчезна и бе оповестена за национално търсене. Полицията я търси в продължение на няколко седмици.

Кристиян се е показал за лидер на автомобила, като декларирал, че той го е управлявал, а Лукова само се возила с него като пътник. След случая тя извикала Кристиян, който дошъл с такси от Пловдив, и пробвайки се да прикрие закононарушението си го помолила да поеме виновността.

Той излъгал, че е управлявал колата, а тя малко след злополуката напуснала местопроизшествието. Оказало се, че психоложката е била пияна.

Днес Кисьов застана пред съда. Оказа се, че младият мъж е италиански жител. Ход на делото не бе даден, защото юристът му не се яви в залата.

Пред магистратите, Кристиян съобщи, че държи на бранителя си и не желае делото да се гледа без него. Той направи и още едно искане, а точно по време на съвещанията да участва преводач от италиански език. Макар да знае разговорно български, същият не може да чете и написа.

С него в съда бе и Лукова, която го чакаше извън. В средата на октомври Кисьов още веднъж ще застане пред магистратите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР