Приятелят на покойния певец Джордж Майкъл – Фади Фауаз, написа

...
Приятелят на покойния певец Джордж Майкъл – Фади Фауаз, написа
Коментари Харесай

Любовникът на Джордж Майкъл му е бесен, изпадна в Туитър истерия, след като разбра, че покойникът…

Приятелят на починалия артист Джордж Майкъл – Фади Фауаз, написа в Туитър „ Джордж, ненавиждам тя “. В последните дни той избълва няколко сходни известия в обществените мрежи, оповестява „ Сън “.

45-годишният мъж изпаднал в нервност, откакто схванал, че именитият му ухажор не му е оставил нищо в наследството си.

Това се случва малко откакто Фауаз заяви, че Майкъл се е самоубил. „ Трябваха му пет опита “, разкри той.

В серия известия в обществените мрежи той споделя разочарованието си от артиста, с който имат дългогодишна връзка от чести събирания и раздели. Именно Фауаз беше индивидът, разкрил безжизненото тяло на Майкъл точно на Коледа през 2016 година.

„ Как мога да съм отчаян от някой, лишил личния си живот! Ако някой може да аргументи това на себе си, значи може да аргументи доста по-лоши неща на другите “, написа огорченият мъж.

В друго известие се обръща непосредствено към починалия Майкъл: „ Твоите качества ми потвърдиха, че можеш да накараш цялостен град да не се оплаче от шума в дребните часове. Твоите качества ми потвърдиха, че можеш да превърнеш другари, семейство и непознати в лъжци, страхливци и доста безчовечни и въпреки всичко тази свръх дарба не може да трансформира някого в благ и обичащ. Сега мога да очаквам, с цел да ти го потвърдя. С цялата си ненавист, Фади “.

Едва предходната седмица 55-годишният братовчед на Майкъл – Андрос Георгиу, разкри, че артистът не е оставил нищо в наследството си за Фади. Той оставил всичките си пари на благотворителни организации, на сестра си и на хората, с които е работил. Бившето му гадже Кени Грос също остава без нищо.

Андрос изясни още, че Фади, който постоянно получавал пари от Майкъл, ще оспорва в съда изключването си от наследството. „ Фади заплашва да стигне до висшия съд, само че мисля, че компанията за наследството ще би трябвало да се оправи с него. Предложени са му 500 000 паунда и мисля, че компанията ще заплати няколко милиона, с цел да се отърве от него ".

Компанията, ръководеща наследството на звездата, има намерение да разпродаде имуществото му. Единият от парцелите е в „ Реджентс парк “ в Лондон.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР